5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Benetton

Benetton.com is de webshop waar het kledingassortiment wordt verkocht van het bedrijf Benetton Group, dit is het bedrijf dat achter de kleding, de webshop en de winkels staat. Het bedrijf heeft een heldere toekomstvisie maar leeft in het nu, zo staat duurzaamheid en aandacht voor het milieu zeer hoog op de prioriteitenlijst van het bedrijf. De kleding wordt zowel in de webshop als in de fysieke winkels aangeboden, dit zijn er inmiddels wereldwijd meer dan 4000. De kleding is over het algemeen herkenbaar door de heldere kleuren die worden gebruikt. Er is kleding beschikbaar voor Heren, Dames en natuurlijk ook voor kinderen. Naast kleding en mode worden er tegenwoordig ook diverse woonaccessoires aangeboden door Benetton, je kunt denken aan beddengoed, servetten, placemats, handdoeken, badjassen, badmatten en nog veel meer. Bekijk het complete aanbod op de website van Benetton.com.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Benetton. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De winkel of website bezocht van Benetton? Al een aankoop gedaan of juist nog niet? Laat hier een review achter en help andere bij het maken van een beslissing, of lees de reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet beeld te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Door feedback en ervaringen met elkaar te blijven delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft winkelen. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een betrouwbare winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Benetton en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel of online met het assortiment, de aankoop, verleende service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Lees hieronder onafhankelijke beoordelingen en verkrijg een impressie over de winkel of website van Benetton.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Benetton

Benetton

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.