Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Puma

Het kledingmerk Puma is opgericht in 1948 en heeft zich sindsdien uitgebreid over de hele wereld. Het merk identificeert zich als een sportkleding merk en gelooft in het feit dat sport de kracht heeft om mensen te transformeren en kracht te geven. Puma streeft ernaar om producten in de markt te brengen die zelfs voor de beste atleten gebruikt kunnen worden, natuurlijk heeft Puma ook een groot assortiment aan sportkleding en accessoires voor mensen die geen atleet zijn, maar wel graag sporten. Het assortiment van Puma is verdeeld in segmenten voor Dames, Heren en Kinderen. In het assortiment kunnen klanten hoofdzakelijk terecht voor schoenen, kleding en Accessoires, maar ook voor sportspecifieke kleding zoals hardlopen, voetbal, zwemmen en basketbal. Kleding kan worden besteld op puma.com, maar natuurlijk ook in de fysieke Puma winkels. De locaties van de fysieke winkels kunnen op de website worden gevonden, daarnaast kan er een maattabel worden gevonden zodat klanten ook online eenvoudig de goede maat kunnen bestellen.

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij Puma? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere bezoekers van de winkel of website. Een product gekocht bij Puma? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij Puma in de winkel geweest? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Óf heb je laatst online wat gekocht, hoe is deze aankoop verlopen? Was het een eenvoudig proces? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Lees hieronder onafhankelijk achtergelaten beoordelingen van Puma en zie welke ervaringen er zijn geweest in de winkel of webshop met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Puma

Puma

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.