5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

BESV

BESV is een wereldwijd bekend E-Bike merk dat is opgericht uit duurzame principes en een passie voor fietsen met een achtergrond van elektronica. BESV heeft 4 soorten fietsen in het assortiment, namelijk de City modellen, E-MTB modellen, Trekking modellen en Urban modellen. De fietsen zijn tot in detail te bezichtigen op de website, echter een aankoop kan worden gedaan in één van de fysieke winkels waar BESV E-bikes worden verkocht, deze locaties kunnen tevens via de website worden opgezocht. Service met betrekking tot vragen, Handleidingen, Garantie en Contact kunnen in het menu van de website onder het kopje Service worden gevonden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met BESV. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je lekker naar de winkel maar graag van te voren weten of de winkel die je op het oog hebt wel goed wordt beoordeeld? Wij verzamelen onafhankelijke reviews over fysieke winkels, ook over BESV. Deze worden stuk voor stuk handmatig beoordeeld zodat jij verzekerd bent van een authentiek beeld over BESV.

Ook als je zelf een goede of juist minder goede ervaring hebt met BESV nodigen we je graag uit deze te delen. Op deze manier help je toekomstige klanten een handje met hun keuze en kunnen wij het platform zo nuttig mogelijk maken. Het schrijven van een review over BESV kan alleen na een echte ervaring zodat een authentiek beeld kan worden gegarandeerd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk BESV

BESV

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.