5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

De Slaapfabriek

De Slaapfabriek is een online specialist met een winkel in alles rondom bedden en slapen, ze staan bekend om de bedden van uitzonderlijk grote afmetingen zoals de familie bedden die tot wel 270cm breed kunnen zijn. In het menu kunnen klanten de volgende productcategorieën vinden: Zakelijk, Matrassen, Boxsprings, Bedden, Hoofdborden, Toppers, Bedbodems, Beddengoed en Accessoires. De klantenservice van De-Slaapfabriek.nl helpt mensen graag verder bij vragen en advies over producten en bestellingen. Klantenbeoordelingen worden bij Kiyoh verzameld, de beddenverkoper scoort daar hoog. Klanten kunnen bestellingen plaatsen in de webshop maar kunnen ook een bezoek brengen aan de showroom voor het testen van bedden en matrassen en het doen van een aankoop. Bekijk het actuele assortiment van bedden en accessoires in de webshop van De-Slaapfabriek.nl

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met De Slaapfabriek. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van De Slaapfabriek waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij De Slaapfabriek dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan De Slaapfabriek, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over De Slaapfabriek en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over De Slaapfabriek!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk De Slaapfabriek

De Slaapfabriek

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.