5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Bottger.nl

Böttger is een textiel- en stoffenwinkel in Nederland die opgericht is in 1932 en sindsdien een bekende verkoper van alles rondom Stoffen, Patronen, Fournituren en alles daaromheen is geworden. Er komen continue nieuwe stoffen en artikelen bij op de website die allemaal online of in de fysieke winkel kunnen worden gekocht. Bestellingen worden verzonden naar Nederland, België en Duitsland, dit is gratis vanaf 30 euro per bestelling. Bottger verzamelt reviews van klanten bij Kiyoh en toont de gemiddelde beoordeling dan ook op de website. klanten die graag een kleur eerst willen zien of testen kunnen een kleurstaaltje aanvragen, de verkoper helpt klanten hier graag kosteloos bij. Bekijk het complete stoffenassortiment op de website van Bottger.nl

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Bottger.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je lekker naar de winkel maar graag van te voren weten of de winkel die je op het oog hebt wel goed wordt beoordeeld? Wij verzamelen onafhankelijke reviews over fysieke winkels, ook over Bottger.nl. Deze worden stuk voor stuk handmatig beoordeeld zodat jij verzekerd bent van een authentiek beeld over Bottger.nl.

Ook als je zelf een goede of juist minder goede ervaring hebt met Bottger.nl nodigen we je graag uit deze te delen. Op deze manier help je toekomstige klanten een handje met hun keuze en kunnen wij het platform zo nuttig mogelijk maken. Het schrijven van een review over Bottger.nl kan alleen na een echte ervaring zodat een authentiek beeld kan worden gegarandeerd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Bottger.nl

Bottger.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.