5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Reis essentials
  Super goede EHBO kitjes en kleine meeneem dingen voor backpackreis
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Careplus-shop.nl

Careplus-shop.nl richt zich op mensen die op avontuur gaan en zich willen beschermen tegen onder andere stekende insecten, de zon, slechte hygiënische omstandigheden en vervuild drinkwater. Op de website van careplus-shop.nl kunnen klanten makkelijk hun items bestellen. Via de zoekbalk die zichtbaar is op de homepagina van de website careplus-shop.nl kunnen klanten makkelijk navigeren naar de desgewenste producten. De specifieke producten kunnen ook makkelijk gevonden aan de hand van de categorie kopjes die op de homepagina op de website is opgenomen. Het assortiment van careplus-shop.nl omvat onder andere voetverzorging, EHBO set, klamboe, zonbescherming, deet, eikenprocessierups, handgel en hoofdluis bestrijden Op de website is er een optie om middels een live chat in contact te staan met de klantenservice van careplus-shop.nl. De contactgegevens van careplus-shop.nl staat ook aangegeven op de website van careplus-shop.nl. De mogelijkheden om het contact te leggen met de klanten service, los van de live chat, is middels het versturen van een mail of per telefoon. Alle items die besteld zijn worden de postbedrijven PostNL en DHL afgeleverd. Online afrekenen is ook mogelijk via de website van careplus-shop.nl. Update over de verschillende items kunnen ook worden nagetrokken via de verschillende social media kanalen Facebook, twitter en youtube.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Careplus-shop.nl. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De winkel of website bezocht van Careplus-shop.nl? Al een aankoop gedaan of juist nog niet? Laat hier een review achter en help andere bij het maken van een beslissing, of lees de reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet beeld te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Door feedback en ervaringen met elkaar te blijven delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft winkelen. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een betrouwbare winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Careplus-shop.nl en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel of online met het assortiment, de aankoop, verleende service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Lees hieronder onafhankelijke beoordelingen en verkrijg een impressie over de winkel of website van Careplus-shop.nl.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Careplus-shop.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Careplus-shop.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.