5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Zeer tevreden
  Het systeem is goed geïnstalleerd en geeft ons een prettig en veilig gevoel. Ik kan niet anders dan dit van harte aanraden aan iedereen, je slaapt er echt lekkerder door.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Zo Veilig

Zoveilig.nl is een beveiligingsbedrijf die beveiligingsdiensten aan hun klanten aanbiedt. Dit willen zij bereiken door verschillende beveiligingsoplossingen aan te dragen. Op de website van zoveilig.nl kun je eenvoudig en snel inzicht hebben over de concrete diensten die er wordt aangeboden. Klanten kunnen met deze informatie bepalen welke diensten zij zullen afnemen. Tevens is er op de website ook een optie waar je een indicatieve offerte kunt ontvangen door een paar vragen in te vullen. Klanten kunnen hierdoor op voorhand een beeld hebben.
De verschillende diensten zijn onder andere beveiligingssystemen en camerabewaking. Op de website van zoveilig.nl treft je verder ook verschillende artikelen die een goed zicht werpen op de belangrijkheid van beveiligingsdiensten. Verder is er ook een 3 stappen proces aangegeven om te geraken tot een gewenst pakket. Gratis een brochure aanvragen via de website is ook mogelijk. In zo een brochure krijg je gedetailleerde info over de verschillende diensten. Een leuke bijkomstigheid is dat zoveilig.nl de klanten in de gelegenheid stelt om alarmsystemen te kopen, maar ook verhuren. Klanten zijn daarin vrij en mogen zelf bepalen waarvoor ze kiezen. De contactgegevens zijn verder ook vermeld op de website. Via de website kunnen klanten ook een eigen account aanmaken.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Zo Veilig. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij Zo Veilig? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere bezoekers van de winkel of website. Een product gekocht bij Zo Veilig? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij Zo Veilig in de winkel geweest? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Óf heb je laatst online wat gekocht, hoe is deze aankoop verlopen? Was het een eenvoudig proces? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Lees hieronder onafhankelijk achtergelaten beoordelingen van Zo Veilig en zie welke ervaringen er zijn geweest in de winkel of webshop met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Zo Veilig

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Zo Veilig.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.