5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Geweldig ontwerp
  Een werkelijk prachtig ontwerp voor ons nieuwe huis laten maken en het contact met Keukenplaats is echt bijzonder prettig en professioneel.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Keukenplaats

Keukenplaat is de plek waar je terecht kan om je keukendesign te laten ontwerpen. De persoon die hoofdverantwoordelijk is voor de oprichting van de keukenplaats is de heer Bas Wouters. De kerngedachte achter het oprichten van de Keukenplaats was dat deze markt aan het transformeren was. Deze transformatie hield in dat consumenten tegen een lager prijs hun keukendesign konden laten ontwerpen. Keukenplaats.nl heeft verschillende samenwerkingen met partner showrooms die het design van een keuken kan produceren.
Op de website van de keukenplaats kun je de verschillende aanbiedingen bekijken. Op de website bestaat de mogelijkheid om de verschillende keuken design te filteren naar prijs, stijl, opstelling en kleur. Een adviesgesprek inplannen kan ook eenvoudig geschieden via de website van keukenplaats. Een aparte service die de keukenplaats aan hun klanten aanbied is dat ze ook in het weekend en ’s avonds klaar staan voor hun klanten. Los van de website kun je ook op een van de 27 vestigingen in het land terecht om de verschillende keukendesigns bezichtigen. Via facebook page van keukenplaats kun je de op de hoogte gehouden worden van de verschillende lopende acties. Het contact leggen met de keukenplaats kun je via app of via e-mail doen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Keukenplaats. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Keukenplaats waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Keukenplaats dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Keukenplaats, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Keukenplaats en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Keukenplaats!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Keukenplaats

Keukenplaats

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.