5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Soeterboek

Soeterboek Schoenen is zoals al aan de naamsgeving af te leiden valt een schoenenwinkel waar je terecht kunt om je schoenen aan te schaffen. De geschiedenis van Soeterboek Schoenen brengt ons helemaal terug in het jaar 1925. Toen werd er door de heer Jan Soeterboek het initiatief genomen om een schoenenwinkel op te richten. Het zaakje werd overgenomen door de vader van de huidige eigenaar van het bedrijf dhr Hans Soeterboek. Sinds toen heeft het zaakje vele transformaties meegemaakt die aan de hedendaagse verwachtingen zijn gekoppeld. Bij Soeterboek Schoenen ben je terecht voor het kopen van verschillende soorten schoenen. Zowel mannen als vrouwen zouden een geschikte schoen kunnen vinden bij Soeterboek Schoenen. Voor wat betreft de herenschoenen zijn er typische herenmerken schoenen die je kunt vinden zoals Herenschoenen Barnello, Blundstone, Dubarry, Floris van Bommel, Harris, Magnanni en Meindl. Voor wat betreft damesschoenen tref je de volgende merken schoenen in het assortiment:
Lilian, Peter Kaiser, Paul Green, Sendra, DL Sport, Everybody en Gabor. Via de website van Soeterboek Schoenen kun je makkelijk een schoen bestellen en ook online afhandelen. Via de website van Soeterboek Schoenen kun je al je bestellingen terug zien als je bent ingelogd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Soeterboek. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Soeterboek waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Soeterboek dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Soeterboek, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Soeterboek en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Soeterboek!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Soeterboek

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Soeterboek.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.