Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Courir

Het bedrijf Courir is een marktleider op het gebied van sneakers. Het draait daarbij niet alleen om de schoenen, maar juist ook om de hele lifestyle die hier bij hoort. De passie voor sneakers gaat samen met een bepaalde kijk op het leven en een behoefte aan vrijheid. Het bedrijf neemt haar rol in deze zaak zeer serieus. Ze willen hun klanten helpen bij het creëren van hun eigen identiteit. Ook zorgen ze dat de misstanden die helaas nog aanwezig zijn in de kledingbranche aan de kaak worden gesteld en ze zorgen voor hun eigen producten voor een ethisch verantwoorde productie. De winkelketen bestaat inmiddels uit meer dan 300 vestigingen door heel Europa. Daarnaast is het gehele assortiment direct te bestellen in de webshop van Courir. Hier lopen ook regelmatig kortingsacties waarvan je kunt profiteren. Het bedrijf is ook zeer groot op social media waar klanten ook veel foto’s posten van sneakers en lifestyle.

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij Courir? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere bezoekers van de winkel of website. Een product gekocht bij Courir? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij Courir in de winkel geweest? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Óf heb je laatst online wat gekocht, hoe is deze aankoop verlopen? Was het een eenvoudig proces? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Lees hieronder onafhankelijk achtergelaten beoordelingen van Courir en zie welke ervaringen er zijn geweest in de winkel of webshop met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Courir

Courir

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.