Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Philips

Philips is een wereldwijd bekend technologiebedrijf dat al bijna 130 jaar geleden is opgericht. Inmiddels is Philips actief in alle landen van de wereld en heeft het merk een breed scala aan technologische producten in het assortiment voor consumenten, maar ook voor zakelijke afnemers zoals bedrijven en ziekenhuizen. Het productassortiment van Philips is verdeeld in de categorieën: Huishoudelijke artikelen, Persoonlijke verzorging, Beeld en Geluid, Verzorging voor moeder en kind, Verlichting, Onderdelen en accessoires, Gezondheid en Autoverlichting. Alle producten kunnen op de website van Philips worden aangeschaft maar kunnen ook in vele winkels van wederverkopers worden gevonden. Dankzij de nieuwsbrief van Philips kunnen klanten op de hoogte worden gehouden van aanbiedingen en updates in het assortiment. Voor meer informatie over het merk en de producten kan de website worden bezorgd.

Schrijf jij ook een review?

De winkel of website bezocht van Philips? Al een aankoop gedaan of juist nog niet? Laat hier een review achter en help andere bij het maken van een beslissing, of lees de reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet beeld te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Door feedback en ervaringen met elkaar te blijven delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft winkelen. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een betrouwbare winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Philips en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel of online met het assortiment, de aankoop, verleende service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Lees hieronder onafhankelijke beoordelingen en verkrijg een impressie over de winkel of website van Philips.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Philips

Philips

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.