5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Fast & Furious

Fast & Furious Scooters werd in 2005 opgericht door Derck en Jack Walker. Dit bedrijf met hoofdzetel in het Alphen Aan Den Rijn is de grootste online scooterwinkel van Nederland. Een ruime keuze aan scooters, e-scooters, scootmobielen, e-steps, brommobielen en driewielers zorgen ervoor dat een erg ruim publiek hier zijn gading kan vinden. De website werd zo opgemaakt dat alle mogelijkheden overzichtelijk te vinden zijn en klanten op die manier makkelijk kunnen vergelijken en de voor hen beste keuze maken. Naast de verschillende scooters en steps, kan je in de webshop ook terecht voor onderdelen en accessoires die kleine herstellingen en een personalisering van de scooter of step mogelijk maken. Aankopen kan je doen via de webshop met een thuislevering, of je kan ervoor kiezen om de artikelen zelf op te halen. Wie het moeilijk vindt om zelf een keuze te maken, kan zich hierin laten bijstaand door de adviseurs van Fast & Furious Scooters, zij stellen zichzelf ten doel niet de duurste maar wel de beste oplossing te kunnen aanbieden. Wil je liever eerst even de ervaringen van andere klanten bekijken, dan vind je op de website de beoordeling bij gegeven werden via TrustPilot. De klantendienst is telefonisch of via e-mail bereikbaar.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Fast & Furious. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij Fast & Furious? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere bezoekers van de winkel of website. Een product gekocht bij Fast & Furious? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij Fast & Furious in de winkel geweest? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Óf heb je laatst online wat gekocht, hoe is deze aankoop verlopen? Was het een eenvoudig proces? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Lees hieronder onafhankelijk achtergelaten beoordelingen van Fast & Furious en zie welke ervaringen er zijn geweest in de winkel of webshop met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Fast & Furious

Fast & Furious

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.