5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Kipling

Kipling is een van oorsprong Belgisch bedrijf dat in 1987 werd opgericht in Antwerpen, in 2004 werd het overgenomen door het Amerikaanse VF Corporation. Kipling staat wereldwijd bekend om zijn tassen en wordt ondertussen in meer dan 80 landen verkocht. Boekentassen, handtassen, rugzakken, laptoptassen, reistassen en de nodige accessoires vormen het aanbod dat je bij Kipling kan vinden en dat in de typische stijl en uitvoeringen. Voor de keuze van de tassen in het aanbod wordt gezocht naar tijdloze ontwerpen om zo een positieve ecologische bijdrage te leveren en dit zonder aan kwaliteit in te boeten. Kipling draagt in de bedrijfscultuur mensen hoog in het vaandel, zowel klanten als medewerkers. Je kan de producten van Kipling zowel in fysieke winkels als in de webshop aankopen. In de webshop gaat aankopen online snel en makkelijk dankzij het overzicht per categorie, betalen kan in een beveiligde omgeving. Kipling is voor klanten bereikbaar via telefoon, e-mail of het online contactformulier. De aanwezigheid op sociale media kanalen biedt ook verschillende contactmogelijkheden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Kipling. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Kipling waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Kipling dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Kipling, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Kipling en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Kipling!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Kipling

Kipling

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.