2.7/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 5.3/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  2
  klacht
  ruim een week geleden een e-mail naar halfords gestuurd met een klacht en nog steeds geen antwoord op gekregen, ik weet wel dat ik hier nooit meer iets bestel
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  4
  Wat een waardeloze winkel
  Bij de winkel in Delft geweest. Wat een drama! Afgelopen januari met mijn elektrische fiets in de winkel geweest voor een onderhoudsbeurt. Hier bleek dat de remvloeistof bijgevuld moest worden. In de weken daarna gingen mijn remmen het steeds slechter doen. Opnieuw een afspraak gemaakt in de winkel, waar vervolgens werd gezegd dat mijn remsysteem lek was. Advies was om bij de leverancier van de fiets een reparatieverzoek naar de Halfords te laten sturen. Zo gezegd zo gedaan. Na een week of vier echter nog steeds niets gehoord van de Halfords. In de weken daarna zeer regelmatig contact gehad met de winkel, om te vragen hoe lang het nog duurde voordat ze mijn remsysteem konden maken. Elke keer kreeg ik het antwoord dat ze er achter aan gingen of was degene die hier over ging op vakantie. Herhaaldelijk beloofd dat ze mij terug zouden bellen, maar van de 5 beloftes ben ik maar één keer ook daadwerkelijk terug gebeld, alle andere keren moest ik er zelf weer achteraan. Na nogmaals twee weken wachten tot degene die dit zou moeten maken terug zou zijn op vakantie (ook hierna uiteraard niet gebeld zoals beloofd), opnieuw gebeld waar ik te horen kreeg dat ze mijn fiets (na maanden wachten) toch niet konden maken en dat ik maar met de leverancier moest overleggen waar ze dit wel konden. Uiteindelijk op deze manier bij een andere fietsenmaker terecht gekomen, en wat blijkt: NA HET BIJVULLEN HEBBEN ZE HET DOPJE NIET DICHT GEDRAAID!! Uiteindelijk heb ik ruim 3,5 maand en 1700 km gefietst zonder remmen, omdat een domme reparateur het dopje is vergeten dicht te draaien. En ook bij het opnieuw naar de fiets gekeken te hebben, hebben ze dit niet gezien en wilden ze mij een heel nieuw remsysteem aansmeren. Een behoorlijk duur grapje voor een stomme fout die zij zelf hebben gemaakt. En ook zonder deze fout, echt een waardeloze service. Hier ga ik nooit, maar dan ook nooit, meer heen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Goed
  Ouderwets goed en voordelig de lokale Halfords! Winkel lokaal.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Halfords

Halfords heeft zijn naam te danken aan het moment dat een in 1892 gestarte ijzergroothandel die in 1902 verhuisde naar Halford Street in Leicester. Daar begon de winkel ook fiets waren te verkopen. In 1973 opende de eerste vestiging in Nederland. Inmiddels zijn er nog ongeveer 45 Halfords winkels in Nederland die na een faillissement in 2014 konden doorgaan onder halfords.2 bv. Zij verkopen nog steeds fiets- en autoaccessoire.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Halfords. De beoordeling van 5.3/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 2.65 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Halfords waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Halfords dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Halfords, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Halfords en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Halfords!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Halfords

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Halfords.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.