5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Koopjes Groothandel

KoopjesGroothandel.nl is een retailer die een breed scala aan producten aanbiedt in verschillende categorieën, waaronder baby- en kinderartikelen, elektronica, kantoorbenodigdheden, keukenbenodigdheden, sportartikelen, tuingereedschap, huishoudelijke apparaten en huishoudelijke artikelen. Het platform biedt klanten de mogelijkheid om online te winkelen en hun aankopen vervolgens gratis op te halen, waardoor het gemak van online winkelen wordt gecombineerd met de directheid van fysieke winkels. Ze beweren grote merken tegen lage prijzen aan te bieden, zodat klanten kwaliteitsproducten kunnen vinden zonder de bank te breken. Het assortiment omvat stijlvolle bureau’s, kinderwagens tegen gereduceerde prijzen en nieuw binnengekomen artikelen van hoge kwaliteit zoals SMEG gasfornuizen en LECLERC babyproducten, wat een breed assortiment laat zien dat tegemoet komt aan verschillende consumentenbehoeften. KoopjesGroothandel.nl benadrukt transparantie in haar prijzen en communicatie met de klant, met als doel duidelijke kosten vooraf te bieden met opties voor afhalen of bezorgen. Het bedrijf is begonnen als groothandel en is nu zowel bedrijven als consumenten rechtstreeks van dienst, waarbij het gebruik maakt van langdurige relaties om concurrerende prijzen te kunnen bieden. Ze hebben een showroom in Nieuwegein, die centraal gelegen is en open staat voor zowel vooraf afgesproken bezoeken als inloop.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Koopjes Groothandel. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Koopjes Groothandel waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Koopjes Groothandel dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Koopjes Groothandel, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Koopjes Groothandel en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Koopjes Groothandel!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Koopjes Groothandel

Koopjes Groothandel

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.