5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

LEKKER

LEKKER Bikes is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en verkopen van kwaliteitsfietsen, waaronder traditionele en elektrische modellen. Het bedrijf biedt een reeks fietsen aan onder de naam Gen3, waaronder modellen als Jordaan en Amsterdam, die bekend staan om hun eenvoud, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze fietsen zijn ontworpen om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van fietsers in de stad, met functies die gericht zijn op het verbeteren van de bruikbaarheid en het comfort. Het bedrijf is opgericht in Australië en later uitgebreid met hubs in Berlijn en Amsterdam, wat het internationale bereik en de aantrekkingskracht weerspiegelt. LEKKER Bikes richt zich op het creëren van fietsen die functioneel design combineren met stijlvolle esthetiek, geschikt voor verschillende stedelijke landschappen en behoeften van fietsers. Daarnaast biedt LEKKER Bikes accessoires en service-opties om hun fietsen aan te vullen, zodat klanten toegang hebben tot uitgebreide fietsoplossingen. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid blijkt uit hun gedetailleerde productbeschrijvingen en opties voor personalisatie, zoals kleurkeuzes voor elk model. LEKKER Bikes moedigt potentiële kopers aan om hun fietsen te testen door middel van geplande testritten die beschikbaar zijn in hun merkwinkels, wat een beter geïnformeerde aankoopbeslissing vergemakkelijkt.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met LEKKER. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij LEKKER? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere bezoekers van de winkel of website. Een product gekocht bij LEKKER? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij LEKKER in de winkel geweest? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Óf heb je laatst online wat gekocht, hoe is deze aankoop verlopen? Was het een eenvoudig proces? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Lees hieronder onafhankelijk achtergelaten beoordelingen van LEKKER en zie welke ervaringen er zijn geweest in de winkel of webshop met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk LEKKER

LEKKER

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.