5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

LA Sjoes

Het bedrijf LA Sjoes is een schoenenwinkel midden in de bruisende binnenstad van Alkmaar. De focus ligt op een eigentijds aanbod damesschoenen van een hoge kwaliteit. Hierbij is draagcomfort zeker niet vergeten, waardoor de schoenen lekker zitten en lang mee gaan. Doordat deze schoenenwinkel met haar tijd mee gaat, verandert het assortiment ook continu. Zo zijn er schoenen te koop die geschikt zijn voor Vegans, maar zijn er ook Fairtrade gecertificeerde schoenen te koop, bijvoorbeeld van het merk DoGo’s. De schoenenwinkel wordt gerund door twee zussen met een passie voor het product en voor hun winkel. Voor mensen die niet in de buurt van Alkmaar wonen is er ook een webshop beschikbaar. Het assortiment van LA Sjoes is daardoor niet alleen in de winkel te bewonderen, maar kan ook in zijn geheel online worden besteld. De winkel is van dinsdag t/m zaterdag geopend, en contact zoeken gaat eenvoudig via de website LASjoes.nl.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met LA Sjoes. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van LA Sjoes waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij LA Sjoes dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan LA Sjoes, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over LA Sjoes en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over LA Sjoes!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.