5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

KuchenWelt

De naam Küchenwelt klinkt misschien alsof dit bedrijf in Duitsland actief is. Maar het betreft hier de grootste aanbieder van Duitse kwaliteitskeukens op de Nederlandse markt. Je hebt ze misschien al wel eens voorbij horen komen in de reclames op radio en tv. De keukens worden in Duitsland gemaakt en hebben dus ook het Duitse prijskaartje aan zich verbonden. Sommige facetten van keukens zijn bij onze Oosterburen van veel hogere kwaliteit of zijn een stuk goedkoper, denk bijvoorbeeld aan apparatuur. De focus van Kuchenwelt.nl ligt daarom, naast het bieden van goede service en kwaliteit, toch vooral op het aanbieden van de allerlaagste prijs op de keukens die zij verkopen. Je kunt in Heerhugowaard de showroom bezoeken, hier kan met of zonder afspraak worden gekeken naar alle mogelijkheden voor in jouw huis. Deze afspraken zijn geheel vrijblijvend en de showroom is 7 dagen per week geopend voor klanten en bezoekers.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met KuchenWelt. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De winkel of website bezocht van KuchenWelt? Al een aankoop gedaan of juist nog niet? Laat hier een review achter en help andere bij het maken van een beslissing, of lees de reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet beeld te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Door feedback en ervaringen met elkaar te blijven delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft winkelen. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een betrouwbare winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over KuchenWelt en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel of online met het assortiment, de aankoop, verleende service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Lees hieronder onafhankelijke beoordelingen en verkrijg een impressie over de winkel of website van KuchenWelt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk KuchenWelt

KuchenWelt

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.