1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Gereedschap huren
  Op de site huur je een perstang van martinic voor +/- €35 per dag.
  Op zondag kan je het niet terugbrengen dus hoort er maar één dag gerekend te worden
  Tenmiste dat is wat ze telefonisch zeggen tegen jouw.
  Op 2e pinksterdag hem ook niet kan terugbrengen omdat ze dicht zijn.
  Rekenen ze in eens een weekend tarief van +/- €85 wat niet of nergens wordt vermeld.
  Het personeel is ook super ongeïnteresseerd en brutaal tegen klanten.
  Het materiaal wat ze verhuren is oud, slecht en gebrekkig!
  Ik huur nooit meer iets daar en raad iedereen af dat ook te doen!!!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Martinic

Martinic is een bedrijf met een focus op de benodigdheden van muzikanten die digitaal muziek creëren. Veel mensen weten niet hoeveel specialistische kennis en software er komt kijken bij het maken van dergelijke elektronische muziek. Het bedrijf is actief in de muziekbranche met samenwerkingen met vele verschillende studio’s. De software en plug-ins zijn ook de gebruiken door mensen die deze aanschaffen via de website van Martinic. Zij zijn wereldwijd actief, bij allerlei verschillende muzikanten, bedrijven en muziekstudio’s. Alle software wordt met grote zorg ontwikkeld en uitgebracht als deze helemaal perfect is. De oorsprong van het bedrijf ligt meer dan 25 jaar geleden in de plaats Schagen in Nederland. Sindsdien is het bedrijf gestaag gegroeid tot de wereldwijde specialist die het momenteel is.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Martinic. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De winkel of website bezocht van Martinic? Al een aankoop gedaan of juist nog niet? Laat hier een review achter en help andere bij het maken van een beslissing, of lees de reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet beeld te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Door feedback en ervaringen met elkaar te blijven delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft winkelen. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een betrouwbare winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Martinic en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel of online met het assortiment, de aankoop, verleende service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Lees hieronder onafhankelijke beoordelingen en verkrijg een impressie over de winkel of website van Martinic.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Martinic

Martinic

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.