Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Laurastar

De strijksystemen van Laurastar zijn ontwikkeld om het strijken van kleding gemakkelijker te maken. Tegelijkertijd is het ook de bedoeling dat de kwaliteit van het strijkwerk hoger wordt. Kleding strijken staat voor veel mensen op nummer 1 als het gaat om klusjes waar zij een hekel aan hebben. Laurastar heeft speciale systemen ontwikkelt om de klus een stuk aangenamer te maken. Er zijn verschillende producten beschikbaar, van een innovatieve strijkplank tot stoomgeneratoren waarmee kleding kan worden gestoomd op een hygiënische manier. Het merk heeft een aantal missies en heeft een bijzondere visie, hierover staat meer informatie op de website. In de webshop kun je alle producten direct bij het merk zelf aanschaffen. Hierdoor kunnen de systemen gratis worden bezorgd en worden er verschillende garanties geboden op de kwaliteit en de levensduur van de apparaten. Door het succes in Frankrijk is Laurastar inmiddels in tientallen landen actief.

Schrijf jij ook een review?

Wil je lekker naar de winkel maar graag van te voren weten of de winkel die je op het oog hebt wel goed wordt beoordeeld? Wij verzamelen onafhankelijke reviews over fysieke winkels, ook over Laurastar. Deze worden stuk voor stuk handmatig beoordeeld zodat jij verzekerd bent van een authentiek beeld over Laurastar.

Ook als je zelf een goede of juist minder goede ervaring hebt met Laurastar nodigen we je graag uit deze te delen. Op deze manier help je toekomstige klanten een handje met hun keuze en kunnen wij het platform zo nuttig mogelijk maken. Het schrijven van een review over Laurastar kan alleen na een echte ervaring zodat een authentiek beeld kan worden gegarandeerd.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Laurastar

Laurastar

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.