Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Groundies

De bekende schoenen van Groundies hebben een aantal bijzondere eigenschappen die worden gewaardeerd door mensen die het liefst op blote voeten rondlopen. Deze flexibele en lichtgewicht schoenen zijn gemaakt met een aantal vernieuwende technieken die ook uitsluitend worden toegepast door Groundies. Door deze gepatenteerde methodes is het mogelijk geworden om zeer flexibele en duurzame schoenen te creëren met bijzondere zolen die lang meegaan. Volgens Groundies zijn de schoenen zo goed dat je eigenlijk geen enkel moment de behoefte krijgt om ze uit te doen. Of je nu buiten of binnen loopt. De schoenen worden handgemaakt en zo wordt ook de kwaliteit nauwlettend in de gaten gehouden. Ook voor vegans zijn er schoenen te koop in de webshop van Groundies, die zijn uitsluitend geproduceerd met vegan-goedgekeurde materialen. De Groundies schoenen hebben een ware community op Sociale Media, die afbeeldingen zijn ook terug te vinden in de webshop zodat je inspiratie kunt opdoen over welke schoenen je wellicht wilt aanschaffen op Groundies.com.

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Groundies waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Groundies dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Groundies, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Groundies en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Groundies!

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Groundies

Groundies

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.