Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Sissy-Boy

Sissy-Boy is een winkel met mode voor dames, heren en kinderen en verkoopt in meerdere landen zowel in fysieke winkels als online in de webshop. Naast mode heeft Sissy-Boy ook woonaccessoires, meubels, speelgoed en keukenaccessoires in het assortiment. Fysieke winkels kunnen via de website worden gevonden en klantenservice is bereikbaar via telefoon, email en door een bezoek te brengen aan een vestiging. Sissy-boy streeft ernaar om klanten een vakantiegevoel te kunnen geven middels de producten. Bestellingen worden snel thuisbezorgd en klanten hebben een bedenktijd van 14 dagen.

Schrijf jij ook een review?

Wil je lekker naar de winkel maar graag van te voren weten of de winkel die je op het oog hebt wel goed wordt beoordeeld? Wij verzamelen onafhankelijke reviews over fysieke winkels, ook over Sissy-Boy. Deze worden stuk voor stuk handmatig beoordeeld zodat jij verzekerd bent van een authentiek beeld over Sissy-Boy.

Ook als je zelf een goede of juist minder goede ervaring hebt met Sissy-Boy nodigen we je graag uit deze te delen. Op deze manier help je toekomstige klanten een handje met hun keuze en kunnen wij het platform zo nuttig mogelijk maken. Het schrijven van een review over Sissy-Boy kan alleen na een echte ervaring zodat een authentiek beeld kan worden gegarandeerd.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Sissy-Boy

Sissy-Boy

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.