Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Sacha

In de webwinkel van het merk Sacha kunnen klanten winkelen in een groot assortiment aan schoeisel voor dames en heren. Naast het schoenen assortiment verkoopt Sacha ook luxe tassen en modeaccessoires. Het modemerk Sacha verkoopt niet alleen online maar heeft ook Fysieke winkels waar klanten de artikelen kunnen bekijken en uit kunnen test. Reviews over Sacha worden actief door de verkoper verzamelt bij het internationale reviewbedrijf Kiyoh. Verder hebben klanten altijd 14 dagen retourrecht, kan er achteraf betaald worden en kunnen klanten gebruik maken van achterafbetaling. De klantenservice kan worden bereikt via het contactformulier, telefoon, email en door een bezoek te brengen aan een van de fysieke vestigingen. Bekijk het actuele assortiment in de webshop van Sacha.

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij Sacha? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere bezoekers van de winkel of website. Een product gekocht bij Sacha? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij Sacha in de winkel geweest? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Óf heb je laatst online wat gekocht, hoe is deze aankoop verlopen? Was het een eenvoudig proces? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Lees hieronder onafhankelijk achtergelaten beoordelingen van Sacha en zie welke ervaringen er zijn geweest in de winkel of webshop met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Sacha

Sacha

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.