5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

The Garrison

The Garisson is een Nederlandse webshop met pakken die vooral bekend en populair zijn geworden door de hitserie Peaky Blinders. Het is een maker van uitstekende pakken en hoeden. Het merk is iconisch door zijn onberispelijke stijl. De stijlvolle ontwerpen en uitstraling van de verschillende kostuums en accessoires hebben de discussie over de plaats van traditionele outfits in het moderne tijdperk weer doen oplaaien. De newsboy cap en de navy peacoat van Hamstead naast de overjas uit 1919 zijn vandaag trending dankzij de enorme populariteit van de peaky blinders in het Verenigd Koninkrijk en andere delen van de wereld. Het merk laat zich inspireren door de tijdloze mode die in het begin van de jaren twintig de boventoon voerde. Het is een luxemerk dat mensen bedient die op zoek zijn naar herenkleding waarmee ze er verbluffend uitzonderlijk uit kunnen zien, zoals de mannen in de serie Peaky Blinders. De uitmuntende outfits worden ontworpen en gemaakt met stoffen van hoge kwaliteit. De opvallende krijtstreeppakken en platte petten zijn iconische herinneringen aan het tijdperk van de jaren 1920 en zien er nog steeds geweldig uit. Alle outfits kunnen online worden gekocht en de klantenservice kan alle vragen beantwoorden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met The Garrison. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van The Garrison waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij The Garrison dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan The Garrison, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over The Garrison en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over The Garrison!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk The Garrison

The Garrison

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.