5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Donelli.

Een schoenenspecialist met veel ervaring is Donelli. Het bedrijf heeft al jaren een schoenenwinkel in het centrum van Bilthoven. Zowel voor dames als voor heren is er een breed assortiment schoenen te koop. Naast de jaren aan ervaring in de fysieke schoenenwinkel heeft het bedrijf inmiddels ook al jaren een actieve webshop. Hier wordt een bestelling van 1 paar schoenen (vanaf 50 euro) al gratis verzonden. Ook retourneren kan eenvoudig als dit nodig mocht zijn. Er staan veel bekende en gerenommeerde schoenenmerken in de webshop, waarmee de winkel van Donelli al lang samenwerkt. De schoenen vallen in het midden tot hogere segment, en daardoor kan het bedrijf ook verschillende kwaliteitsgaranties bieden op de aangekochte schoenen. Voor specialistische hulp bij het kiezen van precies het juiste paar schoenen kan de klantenservice worden geraadpleegd. Ook is het mogelijk om 6 dagen per week de schoenenwinkel in Bilthoven te bezoeken.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Donelli.. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je lekker naar de winkel maar graag van te voren weten of de winkel die je op het oog hebt wel goed wordt beoordeeld? Wij verzamelen onafhankelijke reviews over fysieke winkels, ook over Donelli.. Deze worden stuk voor stuk handmatig beoordeeld zodat jij verzekerd bent van een authentiek beeld over Donelli..

Ook als je zelf een goede of juist minder goede ervaring hebt met Donelli. nodigen we je graag uit deze te delen. Op deze manier help je toekomstige klanten een handje met hun keuze en kunnen wij het platform zo nuttig mogelijk maken. Het schrijven van een review over Donelli. kan alleen na een echte ervaring zodat een authentiek beeld kan worden gegarandeerd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Donelli.

Donelli.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.