5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lamiwood

Het bedrijf Lamiwood heeft al 20 jaar ervaring op het gebied van trappen en onderdelen van trappen. Je kunt in de webshop een breed assortiment onderdelen vinden waarmee je zelf thuis een trap kunt aanleggen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een losse trapleuning te kopen, of alleen losse beugels voor de traptreden. Er is veel materiaal, zoals blogs en foto’s, aanwezig op de website. Op die manier kun je van te voren goed zien hoe een trap of een balustrade eruit ziet als je deze in je huis plaatst. Naar eigen zeggen is de kwaliteit zeer hoog, en wordt de prijs desondanks zo laag mogelijk gehouden. Ook worden de meeste orders gratis verzonden, ondanks het feit dat de formaten van de zendingen vaak groot is. Als je liever je bestelling in termijnen betaalt is dat ook mogelijk. De bouwpakketten van de trappen en alle losse onderdelen liggen in het magazijn in Bergen op Zoom op voorraad. Daardoor kunnen orders al de volgende dag worden uitgeleverd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Lamiwood. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je lekker naar de winkel maar graag van te voren weten of de winkel die je op het oog hebt wel goed wordt beoordeeld? Wij verzamelen onafhankelijke reviews over fysieke winkels, ook over Lamiwood. Deze worden stuk voor stuk handmatig beoordeeld zodat jij verzekerd bent van een authentiek beeld over Lamiwood.

Ook als je zelf een goede of juist minder goede ervaring hebt met Lamiwood nodigen we je graag uit deze te delen. Op deze manier help je toekomstige klanten een handje met hun keuze en kunnen wij het platform zo nuttig mogelijk maken. Het schrijven van een review over Lamiwood kan alleen na een echte ervaring zodat een authentiek beeld kan worden gegarandeerd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Lamiwood

Lamiwood

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.