1.9/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 3.8/10
(9 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 9
 1. Beoordeling:

  2
  Afspraken worden niet nagekomen.
  Ik heb geen woorden voor dit bedrijf. Als je een klantenservice medewerker kan spreken zijn ze bijdehand. Daarnaast worden afspraken niet nagekomen.

  Een boxspring besteld die ik tot op de dag van vandaag niet heb ontvangen. Er wordt een afspraak ingepland waarvoor ik veel afspraken moet verzetten. Vervolgens komt er niemand op dagen en krijg ik een zwak excuus van de medewerkers.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Super slechte service
  Ik had een boxspring besteld op 8-12-2023 zonder opbergruimte, wilde toch met opbergruimte dus deze op 11-12-2023 per mail nog kunnen wisselen, dit ging allemaal soepel totdat een verre van klantvriendelijke chauffeur op 13-12-2023 met het verkeerde bed voor de deur staat. Ik had nog gemaild en gebeld v.t.v. of dit wel goed ging, maar helaas ik had toch gelijk dus chauffeur al brommend weer weg met het verkeerde bed, daarna een mail ontvangen waarin 5 datums ingevuld moesten worden voor de levering van het juiste bed, op 22-12-2023 een mail ontvangen waar ze vermelden dat het bed op 3-1-2024 geleverd zou worden tussen 13:21 – !7:21, gelukkig kon ik vrij nemen die middag dus dat was het probleem niet, wel dat er een mail om 14:01 gestuurd is met het bericht dat het bed een dag later geleverd zou worden door onbekende reden, dit kwam niet uit dus gelijk een reactie gestuurd dat dit niet uitkwam, geen reactie ontvangen en telefonisch ook onbereikbaar, de volgende dag werd er gebeld zo rond 16:00 door de chauffeur of het bed geleverd kon worden rond 18:30 ’s avonds en als dit niet uitkwam konden ze het ook wel buiten zetten en bed van €768,-, ik zie dit gaat niet gebeuren en heb toch wat kunnen regelen dat het bed toch om 18:30 geleverd kon worden want ja mijn zoon had al een nacht op de bank gelegen, nadat het bed op de kamer in elkaar is gezet zit er een ruime kier in het midden, weer gebeld en gemaild met Timco en kreeg als reactie dat dit zo hoort al betwijfel ik dat, dit was ook de enige reactie die ik ontvangen heb van Timco.
  Dit wilde ik even kwijt over de service en bereikbaarheid van Timco.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Mijn ervaringen zijn goed!
  Ik begrijp de slechte reviews niet. Heb al diverse keren wat besteld en alles komt altijd zonder problemen aan. Ik ben tevreden, van mij krijgej jullie dan ook gewoon 5 sterren.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  Ontzettend slechte service en product
  Boxspring besteld. Eerste matras zat al een ontzettend hard iets. Matras maar omgedraaid en genegeerd. Na paar weken was mijn matras compleet ingedeukt. Na een mail te hebben gestuurd zouden ze een nieuw matras sturen. 2 weken later pas…. Na 1,5 week ontzettende pijn in mijn onder rug. Hierover ook gemaild maar kreeg geen begrip aangezien ze al bezig waren met een oplossing? (Wat 2 weken moest duren) 30 augustus zouden ze komen. Hele dag gewacht en niks ontvangen of überhaupt bericht gekregen dat ze niet kwamen. 2 dagen later bellen ze 10 minuten voordat ze er zijn dat ik thuis moet zijn. Gelukkig was ik dat.
  Zelf het oude matras naar beneden en nieuwe matras naar boven moeten slepen.
  Blijkt het de verkeerde kleur te zijn. Daarnaast komt er een ontzettende chemische geur vanaf, lijkt wel our alcohol. Onmogelijk om hier met mijn dochtertje op te slapen!
  Ik vind dit zo erg en ben ontzettend teleurgesteld en weet even niet hoe ik dit moet oplossen. Telefonisch beantwoorden ze niet…
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  2
  Bezorgen
  Onlangs bed besteld en betaald
  Keurig mail ontvangen van bezorgen met tijds blok zo vrijdag tussen 8uur en 22.oo bezorgd worden. Worden we om 6uur pas gebeld dat de bezorger een lekke band heeft .heb je al de hele dag thuis gezeten
  Zouden de volgende dag bezorgd worden tussen 10 en 15.oo
  Iemand geregeld om in huis te wachten op de bezorger. Na 15.00 nog niks
  Belletje naar timco…sorry wij kunnen van hier uit niks beld u maandag maar terug
  Weer halve dag thuis iemand gewacht
  Maar als je niet thuis bent mag je het of zelf gaan halen …hoe dan op de fiets?? Of ff 79€betalen om het nog maals te laten bezorgen
  Vreemd als de bezorging niet heeft plaats gevonden
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  2
  Geen tijd voor service
  Bestelde product was niet wat ik had verwacht, daarom willen retourneren. Downloadlink retourformulier werkt niet. Telefonisch neemt klantenservice niet op. Nooit weer iets kopen
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  2
  Koopzondag op 11 juni 2023
  Heb op internet gelezen dat beide Timco winkels ( dus Aalst/Waalre en Oploo) vandaag, op 11 juni 2023, koopzondag zouden hebben. Dus ik ben op de fiets naar Oploo gereden ( 1 uur en 15 minuten). Kwam daar om 12 uur 05 aan en de winkel was gesloten ! Ben nog tot 12 uur 15 rond blijven fietsen, maar de winkel bleef dus gesloten !!!! Dit valt mij enorm tegen, daar ik graag bij deze winkel kom en nu dus een flink eind voor niets heb gereden……… Waarom wordt er op internet gezegd dat er koopzondag is en dat dit dus NIET WAAR is ? Dit is een grote tegenvaller van Timco !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  2
  Niet te verreden
  Product niet zoals beschreven.
  Vervolgens zelf de retour kosten betalen.
  En wachten op geld retour.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  10
  Zeer tevreden
  Een goede aflevering van mijn bestelling, precies wat ik verwachtte en achteraf betaling. Ik ben kortom zeer tevreden en kan deze webshop met gerust hart aanraden.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Timco

De winkels van Timco worden door henzelf omschreven als voordeelmarkt. Het bedrijf bestaat uit 2 winkels en een webshop. Ze zijn gespecialiseerd in het vinden van producten van bekende merken, tegen een zo laag mogelijke prijs. Dit prijsvoordeel wordt doorgerekend aan de klant, waardoor er met hoge kortingen producten kunnen worden aangeschaft in de webshop of in 1 van de filialen van Timco. Er zijn elke week nieuwe deals te vinden op de website met een hoge korting. Deze aanbiedingen zijn vaak maar enkele dagen of een week beschikbaar, waardoor het interessant kan zijn om de webshop regelmatig te bezoeken of om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Het assortiment is zeer breed en varieert van wasmiddel tot breedbeeld tv’s en alles daar tussenin. Ook is er een grote categorie met kleding en zijn er veel artikelen beschikbaar die worden gebruikt in het huishouden. De producten en bestellingen in de Timco Voordeelmarkt kunnen desgewenst in termijnen worden betaald.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Timco. De beoordeling van 3.8/10 is gebaseerd op 9 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1.9 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Timco waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Timco dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Timco, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Timco en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Timco!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Timco

Timco

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.