Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Timco

De winkels van Timco worden door henzelf omschreven als voordeelmarkt. Het bedrijf bestaat uit 2 winkels en een webshop. Ze zijn gespecialiseerd in het vinden van producten van bekende merken, tegen een zo laag mogelijke prijs. Dit prijsvoordeel wordt doorgerekend aan de klant, waardoor er met hoge kortingen producten kunnen worden aangeschaft in de webshop of in 1 van de filialen van Timco. Er zijn elke week nieuwe deals te vinden op de website met een hoge korting. Deze aanbiedingen zijn vaak maar enkele dagen of een week beschikbaar, waardoor het interessant kan zijn om de webshop regelmatig te bezoeken of om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Het assortiment is zeer breed en varieert van wasmiddel tot breedbeeld tv’s en alles daar tussenin. Ook is er een grote categorie met kleding en zijn er veel artikelen beschikbaar die worden gebruikt in het huishouden. De producten en bestellingen in de Timco Voordeelmarkt kunnen desgewenst in termijnen worden betaald.

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Timco waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Timco dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Timco, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Timco en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Timco!

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Timco

Timco

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.