5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Prachtige fiets
  Schitterend ontwerp, echt heel mooie fietsen, zeker in vergelijking met de bekende elektrische fietsen merken. Ik raad Rad Bikes zeker aan voor de echte liefhebbers van een mooi ontworpen fiets.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Rad Power Bikes

Rad Power Bikes is een groot merk van Elektrische fietsen dat in Noord Amerika is ontstaan. Het merk ontwerpt en produceert elektrische fietsen die gemaakt zijn voor iedereen en daarnaast ook nog betaalbaar zijn. De missie van Rad Power Bikes is om een ongeëvenaarde klantervaring te bieden met radicale elektrische fietsen die geschikt zijn voor iedereen en ook betaalbaar zijn. Op de website Radpowerbikes.eu kunnen bezoekers informatie vinden over de diverse typen elektrische fietsen die te koop zijn, daarnaast kunnen er accessoires voor de fietsen worden aangeschaft en kan er een proefrit worden geboekt voor het uittesten van de fietsen van Rad. Ook voor zakelijke afnemers zijn er mogelijkheden vanuit Rad Power Bikes. Klanten kunnen bij een aankoop altijd 2 jaar garantie verwachten en service kan eenvoudig via de website worden aangevraagd. Contact met de helpdesk kan via het contactformulier op de website of door een bezoek te brengen aan een winkel van radpowerbikes.nl.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Rad Power Bikes. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Rad Power Bikes waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Rad Power Bikes dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Rad Power Bikes, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Rad Power Bikes en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Rad Power Bikes!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Rad Power Bikes

Rad Power Bikes

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.