5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Sizland Dezign

Sizland Design is een verkoper met een online webshop en daarnaast fysieke vestigingen in Nederland die het Zweedse merk Zelected by Houze vertegenwoordigt. Sizland Dezign heeft dankzij de exclusieve samenwerking met het Zweedse merk een exclusief assortiment van de ZC Collectie waar stijl en luxe samen komen. De producten in het assortiment vallen in de productcategorieën voor de Keuken, Woonkamer, Slaapkamer en Badkamer. De artikelen zijn voornamelijk woonaccessoires zoals verlichting, decoratie en toebehoor en kleinere meubels, zoals poef en bijzettafels. Bestellingen die bij Sizland Dezign worden geplaatst zullen altijd binnen 1 tot 2 werkdagen thuis worden bezorgd. Gratis verzending is mogelijk bij bestellingen vanaf 20 euro. Via de website kunnen verkooppunten en informatie over de showroom worden gevonden. Ook op sociale media kunnen klanten het merk Sizland Design volgen. Contact is mogelijk via het contactformulier, email, telefoon en middels een bezoek aan de showroom. Bekijk het aanbod van meubilair en woonaccessoires op de website van sizlanddezign.nl.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Sizland Dezign. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Sizland Dezign waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Sizland Dezign dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Sizland Dezign, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Sizland Dezign en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Sizland Dezign!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Sizland Dezign

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Sizland Dezign.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.