5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Mooie tapijttegels voor onze slaapkamer
  Snelle bezorging….mooie Mozart tapijttegels, staan erg mooi in de slaapkamer. Makkelijk te leggen.
  Prima!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Goede kwaliteit en mooi
  Nadat ik een sample had aangevraagd en ontvangen. Heb ik deze tapijttegels van goede kwaliteit. In de kleur grijs gemêleerd. Het leggen ging makkelijk en het snijden ook mede door de goede uitleg op de site ik ben zeer tevreden
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Van Heugten Tapijttegels

Van Heugten Tapijttegels is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in tapijttegels. Er kan een showroom worden bezocht om de producten te bekijken, bestellingen kunnen eenvoudig via de website worden gedaan. Naast de tapijttegels worden er ook toebehoren verkocht om de vloer te kunnen leggen. De tapijttegels worden direct bij de fabriek doorbesteld waardoor er “fabrieksvoordeel” van toepassing is bij Van Heugten Tapijttegels. De website verzamelt reviews van klanten via hun eigen website. Verder kan er op de website informatie worden gevonden met betrekking tot het leggen en onderhouden van de vloeren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Van Heugten Tapijttegels. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De winkel of website bezocht van Van Heugten Tapijttegels? Al een aankoop gedaan of juist nog niet? Laat hier een review achter en help andere bij het maken van een beslissing, of lees de reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet beeld te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Door feedback en ervaringen met elkaar te blijven delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft winkelen. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een betrouwbare winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Van Heugten Tapijttegels en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel of online met het assortiment, de aankoop, verleende service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Lees hieronder onafhankelijke beoordelingen en verkrijg een impressie over de winkel of website van Van Heugten Tapijttegels.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Van Heugten Tapijttegels

Van Heugten Tapijttegels

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.