Online Kamerplanten kopen of toch naar het Tuincentrum?

Inhoudsopgave

plant delivery

kamerplanten kopen bij webshops

Online kamerplanten bestellen, doordat het thuiswerken een steeds groter deel uitmaakt van het leven van heel veel mensen en men dus overdag ook vaker en meer thuis doorbrengt, valt het op dat er zeer veel wordt gezocht op online aanbieders van kamerplanten. Hoe werkt dat nou precies en kan ik dit veilig doen? We zijn er eens ingedoken.

Een goede en prettige thuiswerk omgeving is belangrijk om productief te zijn en om lekker in je vel te blijven zitten. Een goede manier om hier aan bij te dragen is een prettige groene omgeving in je huis en/of thuiskantoor. Als je zaken als comfort, een ergonomische werkplek en de hoeveelheid licht hebt getackeld kom je al snel bij het groen uit in de vorm van makkelijke kamerplanten. Een mooie grote plant of een kamerplant op stam in het kantoor en een leuk stukje op het bureau kunnen een wereld van verschil maken.

Door de geldende maatregelen kan het zijn dat je niet meer naar een tuincentrum wil of kan. Gelukkig kun je op verschillende website grote kamerplanten kopen. Zowel met als zonder pot. Dit is gemakkelijk en hoeft niet duurder te zijn dan zelf een plant te kopen, maar het scheelt je wel een behoorlijke portie sjouwen en veel vuil in de achterbak.

De meeste bedrijven die levende planten aanbieden hebben ook de service dat als je er een pot bij koopt, dat ze de plant kant en klaar in deze pot aan je uitleveren. Ook hebben veel aanbieders een stappenplan hoe je je plant dient te verzorgen en waar je het beste de plant kan zetten (bijvoorbeeld voor kamerplanten volle zon of juist met weinig licht).

Het grote voordeel van een plant uitzoeken in het tuincentrum is natuurlijk dat je precies weet wat je koopt, de webshop geeft toch vooral een indicatie van de plant die je zult ontvangen, maar uiteraard is elke plant uniek. Er is dus voor beide manieren wat te zeggen, maar online levende planten bestellen is tegenwoordig een volwassen geworden markt met grote aanbieders en top dienstverlening. Ben je niet zeker welk tuincentrum of welke online shop geschikt zijn voor jouw wensen? Lees dan eerst even de reviews van klanten die jou voorgingen, zo heb je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Real Reviews Nieuws

Nieuwsberichten en product reviews worden onafhankelijk geschreven door een lid van de redactie. Heb je een suggestie of aanvulling? Mail ons dan op redactie@realreviews.nl.

Inhoudsopgave

Deel dit bericht

Recente artikelen

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.