5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Bumble

Bumble is een online dating platform dat is gestart vanuit onvrede over de manier waarop online daten wordt benaderd. De meeste datingsites en apps hebben meer mannen dan vrouwen als lid, waardoor vaak een sfeer ontstaat die onprettig kan zijn voor vrouwen. Om dit te veranderen en om een dating app te creëren waar iedereen zich veilig kan voelen om betrouwbaar een date te vinden, is Bumble gestart. Niet alleen is de app geschikt om een liefdesrelatie te zoeken, er wordt ook aangemoedigd om op zoek te gaan naar vriendschappen of andere connecties. Het uitgangspunt van Bumble is dat in de gangbare datingwereld de man wordt geacht de eerste stap te zetten. Bij Bumble is dit precies andersom en kan een connectie alleen ontstaan als de vrouw de eerste stap zet en dus het initiatief neemt. Vanwege het succes van de datingapp is Bumble inmiddels uitgebreid met andere mogelijkheden. Zo kun je via de app ook op zoek naar bijvoorbeeld een nieuwe baan, of een mentor die jou kan helpen met het uitbreiden van je eigen bedrijf. De app is beschikbaar in meer dan 20 talen en is gratis te downloaden. Voor het gebruiken van alle functionaliteiten kun je een betaald abonnement aanschaffen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Bumble. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar een passende datingsite? Lees de reviews over Bumble om u te helpen een passend dating platform te vinden. Dankzij de eerlijke en oprechte reviews die gebruikers hebben achtergelaten kun je een beeld vormen over Bumble. Alle reviews zijn van echte klanten en worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie.

Heb je al ervaringen opgedaan met Bumble dan kun je anderen helpen een mening te vormen door jouw review, opmerkingen en feedback achter te laten. Hoe meer betrouwbare reviews er verzameld kunnen worden hoe duidelijker en completer het beeld wordt voor anderen om de juiste keuze te kunnen maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Bumble

Bumble

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.