Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

OkCupid

Op OkCupid is het mogelijk om op zoek te gaan naar singles en alleenstaanden om mee te praten, flirten en daten. De datingsite is opgericht in 2004 en dus al lang actief. Het bedrijf probeert mee te gaan met zijn tijd, zowel qua functionaliteiten als qua maatschappelijke discussies. Het is voor iedereen mogelijk een account aan te maken en gratis te registreren. Vervolgens kun je een profiel aanmaken dat andere mensen op de site kunnen zien en kunnen gebruiken om meer te weten te komen over jouw interesses. OkCupid heeft ook een app voor de smartphone waarmee je alle functionaliteiten kunt gebruiken. Het bedrijf is wereldwijd actief en daarom is de site beschikbaar in verschillende talen. Ook als je in het buitenland bent kun je dus gebruik maken van je profiel op OkCupid om andere mensen te ontmoeten en te leren kennen.

Schrijf jij ook een review?

Op deze pagina zijn reviews verzameld over OkCupid. Heb jij ervaring met het gebruik van OkCupid? Laat dan jouw feedback en opmerkingen achter zodat anderen gebruik kunnen maken van die informatie. Dankzij de ervaringen kan er eenvoudig een completer beeld worden weergegeven en kunnen aan de hand daarvan betere beslissingen worden genomen.

Weten of OkCupid een datingsite is die bij jou past? Lees dan dan de reviews die zijn achtergelaten door echte gebruikers. Alle reviews worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie. De meeste mensen baseren hun beslissing graag op onderbouwde meningen van eerdere gebruikers. Lees hier de ervaring van echte klanten.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk OkCupid

OkCupid

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.