3.7/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 7.3/10
(11 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 11
 1. Beoordeling:

  2
  Veel fake
  Echt heel veel last van neppe berichten en rare messages en ik vind dat voor een betaald account dit veel beter aangepakt moet worden.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  6
  Wierd
  Ik zie de statistieken over het vrouw/man ratio maar dat kan niet kloppen. De site werkt best redelijk maar het overgrote merendeel is hier gewoon mannelijk.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Super datingsite
  Ik ben erg tevreden over Elite Dating. Ik vind het prettig dat je hier het gevoel hebt dat iedereen op zoek is naar een echte en authentieke klik. Ook de gemiddelde leeftijd ligt wat hoger maar weer niet zo hoog dat het zo’n seniorensite wordt. Voor een echte relatie voor mij het beste bevallen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  8
  Gemakkelijk proces
  In het nieuwe jaar weer op zoek naar nieuwe kansen. Ik ben tot nu toe tevreden over Elite Dating en het inschrijfproces en de profielen die ik tegengekomen ben.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  10
  Geslaagd!
  Ik ben geslaagd bij Elite Dating, een nieuwe relatie met een superleuke en mooie vrouw 🙂 🙂 🙂
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  6
  Te duur
  Veel te duur voor wat het is. Enige voordeel is de eerste schifting op hoger opgeleiden. Hier glipt ook wel e.e.a. doorheen is mijn indruk.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  10
  Super
  Elite Dating is voor mij waar cupido raak geschoten heeft dus alleen maar lovende woorden. Voor elke site geldt denk ik dat je ervaring erg samenhangt met het resultaat, maar hier hoefde ik niet erg door neppe profielen heen te worstelen en heb ik na enkele leuke dates een echte mooie match gevonden
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  4
  niet zo'n beste ervaring
  niet zoals verwacht en gehoopt. veel nep en best aan de prijs.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  6
  niet goed niet slecht
  Er wordt gezegd dat er geen nepprofielen zijn maar dat klopt echt niet, maar je kunt wel wat goede contacten opdoen. Het is een 13 in een dozijn datingsite maar i guess een poging waard als je al andere sites hebt geprobeerd zonder succes.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 10. Beoordeling:

  8
  Goed en netjes
  Prima datingsite met inderdaad vooral hoger opgeleide matches. Wel een flink aantal fake profielen in mijn beleving, daar moet je doorheen filteren.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 11. Beoordeling:

  10
  Snel verliefd
  Ik ben ontzettend tevreden met deze dating website, super makkelijk in gebruik en nú al leuk contact met mensen. Nog geen nep profielen ontdekt. Ik ben benieuwd!!
  0

  2

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Elite Dating

Elite Dating is een Platform voor, zoals op de site omschreven, kwalitatief hoogwaardige singles. Ze geven aan wekelijks meer dan 1500 nieuwe leden te verwelkomen waarvan 52% vrouw en 48% man. Daarnaast is 85% van de ingeschreven leden hoger opgeleid. De profielen worden handmatig gecontroleerd en er wordt actief aan matchmaking gedaan op basis van ingegeven voorkeuren. De focus ligt op mensen die op zoek zijn naar een serieus relatie. Het overgrote merendeel van de leden is 30+ en Elite Dating geeft aan alleen serieuze singles toe te laten en daarmee het bladeren door profielen overbodig te maken. De website is niet aangesloten bij een keurmerk, de klantenservice is bereikbaar via mail en het contactformulier op de website en dit datingplatform werkt met een Contactgarantie onder bepaalde voorwaarden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Elite Dating. De beoordeling van 7.3/10 is gebaseerd op 11 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3.65 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op deze pagina zijn reviews verzameld over Elite Dating. Heb jij ervaring met het gebruik van Elite Dating? Laat dan jouw feedback en opmerkingen achter zodat anderen gebruik kunnen maken van die informatie. Dankzij de ervaringen kan er eenvoudig een completer beeld worden weergegeven en kunnen aan de hand daarvan betere beslissingen worden genomen.

Weten of Elite Dating een datingsite is die bij jou past? Lees dan dan de reviews die zijn achtergelaten door echte gebruikers. Alle reviews worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie. De meeste mensen baseren hun beslissing graag op onderbouwde meningen van eerdere gebruikers. Lees hier de ervaring van echte klanten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Elite Dating

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Elite Dating.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.