3.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 7/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  4
  Veel nepprofielen
  Veel neppe profielen bij ondeugend daten en ik heb ook begrepen dat mannen alleen betalen voor profielen en dan de vrouwen dus niks. Niet zo heel prettig allemaal.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  helemaal geweldig
  superwebsite veel leuke contacten en veel meer dames dan op andere dit soort sites
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Ondeugend-daten

Bij ondeugend-daten.nl wordt je in de gelegenheid gesteld om op een unieke manier je fantasieën waar te maken. Alhoewel de naam van het bedrijf doet denken aan ondeugend daten, gaat alles volgens een bepaalde structuur aan toe. Er wordt namelijk een strak beleid gevoerd ten aanzien van het contact tussen geïnteresseerden onderling. Volgens de algemene voorwaarden is het verboden om beledigende woorden naar elkaar toe te slingeren. Indien dit toch gebeurt wordt er op een gepaste manier geantwoord op de ontstane situatie. Op de website van ondeugend-daten.nl krijg je de gelegenheid om je op te geven voor standaard toegang en VIP toegang. Het verschil tussen de twee is dat er bij VIP toegang er meer mogelijkheden worden aangeboden dan bij standaard toegang het geval is. Jij bent ten alle tijden vrij om te kiezen voor welke platform dan ook. De mensen die kunnen aankloppen op de deur van ondeugend-daten.nl is niet beperkt, zolang je maar boven de 18 bent. Alhoewel iedereen vrij is om zich aan te melden, is elke klant verantwoordelijk voor de namen en foto’s die er wordt doorgegeven aan ondeugend-daten.nl. Zit je nog met meer vragen? Dan kun je via het contactformulier van de website je vraag stellen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Ondeugend-daten. De beoordeling van 7/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Heeft u een datingprofiel bij Ondeugend-daten? Heeft u al een of meerdere dates gehad of juist niet? Laat een review achter over uw ervaring en help zo anderen om een goede beslissing te nemen welke site zij willen gebruiken. Wat vindt u van de kosten en opzichte van de ervaring? Heeft u uw profiel opgezegd en zo ja, hoe ging dat? Misschien hebt u uw huidige partner wel ontmoet via Ondeugend-daten!

Door feedback en ervaringen met elkaar te blijven delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online daten. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een betrouwbare datingsite of app. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Ondeugend-daten en laat zien welke ervaring jij hebt gehad over de site, de dates, het contact en de kosten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Ondeugend-daten

Ondeugend-daten

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.