3.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 7/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  6
  Prima maar weinig aanwas
  In eerste instantie leek dit een erg leuke site maar na de eerste ronde zoeken is er eigenlijk weinig aanwas meer bijgekomen, zonde!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Leuk en ongedwongen
  Leuke site en ik ben al een heel tijdje naar tevredenheid lid. Het schommelt een beetje in activiteit maar is altijd wel weer de moeite waard.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

HetGrandCafé.nl

Het Grand Café is een online platform waar mensen elkaar digitaal kunnen ontmoeten. Het platform richt zich op mannen en vrouwen van 35 jaar en ouder die op zoek zijn naar vriendschap, een date of wellicht een potentiële partner. Het platform werd al in het jaar 2004 opgericht en is één van de langst bestaande datingwebsites van ons land. Het bedrijf biedt klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van haar platform door middel van een abonnementsvorm waarvan de termijn maandelijks wordt afgeschreven. Het maandelijks te voldoen bedrag bedraagt 7,50 euro per maand. De website van Het Grand Café draagt het Webshop Keurmerk en kan dus gezien worden als een betrouwbare aanbieder. De klantenservice van het bedrijf Het Grand Café is per e-mail bereikbaar per e-mail en reageert meestal binnen 24 uur op eventuele vragen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met HetGrandCafé.nl. De beoordeling van 7/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Er zijn veel verschillende sites en apps voor dating, de ervaringen van andere gebruikers kunnen helpen om de juiste keuze te maken. Lees hieronder reviews, feedback en meningen van andere die al ervaring hebben opgedaan met HetGrandCafé.nl. Heb je al eens gebruikgemaakt van HetGrandCafé.nl, dan kun je hieronder een review achterlaten.

Door zoveel mogelijk eerlijke en onafhankelijke reviews te verzamelen kan een goed beeld worden gevormd over HetGrandCafé.nl. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk. Om te zorgen dat de reviews geen valse informatie of onwaarheden bevatten worden deze allemaal gecontroleerd. Zo vindt u hier zo veel mogelijk betrouwbare reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk HetGrandCafé.nl

Het Grand Café

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.