4.2/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8.3/10
(7 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 7
 1. Beoordeling:

  8
  Prettig platform
  Voor mij het beste platform met stip. Het kan hier en daar allemaal wel wat beter maar binnen dit thema kunnen daten is zeer prettig.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Maand proberen
  Ik vind de site een vondst. Wel zou ik aanraden om dit gewoon een maandje te proberen. Daarna heb je alle profielen wel gezien en als je dan niet geslaagd bent is de kans volgens mij klein dat dit alsnog lukt.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Prettige ervaring
  Ik ben een forse kerel maar zit daar zelf totaal niet mee. Prettig aan deze site is dat je van tevoren weet dat er geen sociale afkeuring rust op een maat of 2 meer. Gewoon je zelf zijn is een groot goed.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  8
  Goede site
  Goede website
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  8
  Erg goed
  Maatjemeer-match is een uitkomst voor mij, eigenlijk gek dat dit niet veel eerder bestond. Een gat in de markt en ik ben er blij mee.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  6
  Ann
  Ik vind maatjemeer een leuk concept maar de uitvoering is niet geweldig. Je komt toch weer op eenzelfde soort site terechte met ook wel weer vage types en profielen. Ik hoop dat het nog verbetert, dan zal ik weer een review schrijven!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  10
  Super
  Erg prettig platform waar je veilig op zoek kunt, soms een apart verzoek of bericht maar dat schijnt erbij te horen. Meerdere leuke dates gevonden.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Maatjemeer-match.nl

De website Maatjemeer-Match.nl is een datingplatform voor volslanke mensen. Door een profiel aan te maken op de website van het bedrijf, kunnen singles die een vriendschap, een date of een potentiële partner zoeken voor een relatie, op een digitale manier kennis met elkaar maken. Op het platform maak je als gebruiker een eigen profiel aan door je te registreren, je registratie te bevestigen en je profiel aan te passen met jouw eigen foto’s en teksten. Vervolgens kun je mensen gaan ontmoeten door hen bijvoorbeeld te contacteren middels een privébericht. De website maatjemeer-match.nl is een website van het bedrijf Amazing Bits B.V., dat ook andere datingplatforms beheert. Het bedrijf Amazing Bits B.V. is een Nederlands bedrijf en is gevestigd in Nijmegen (Gelderland). De klantenservice van het platform is bereikbaar via het reactieformulier op de website van het bedrijf.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Maatjemeer-match.nl. De beoordeling van 8.3/10 is gebaseerd op 7 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.15 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar een passende datingsite? Lees de reviews over Maatjemeer-match.nl om u te helpen een passend dating platform te vinden. Dankzij de eerlijke en oprechte reviews die gebruikers hebben achtergelaten kun je een beeld vormen over Maatjemeer-match.nl. Alle reviews zijn van echte klanten en worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie.

Heb je al ervaringen opgedaan met Maatjemeer-match.nl dan kun je anderen helpen een mening te vormen door jouw review, opmerkingen en feedback achter te laten. Hoe meer betrouwbare reviews er verzameld kunnen worden hoe duidelijker en completer het beeld wordt voor anderen om de juiste keuze te kunnen maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Maatjemeer-match.nl

Maatjemeer-match

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.