4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 7.9/10
(15 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 15
 1. Beoordeling:

  10
  Bijzondere ervaring
  Een erg bijzondere en verrijkende ervaring om hier weer een partner te vinden na een lange lange tijd.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Ik ben weer gelukkig
  Ik heb bij Ourtime nieuw geluk gevonden en ben daar zeer dankbaar voor. Ik wil dat ook graag laten weten omdat ik ook snap dat er negatieve ervaringen zijn maar voor mij persoonlijk is het elke piek dubbel en dwars waard geweest.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  8
  Ourtime is prima
  Ik vind Ourtime voor mijn persoonlijke situatie de beste datingmogelijkheid binnen de kansen die je in Nederland hebt.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  10
  Erg goede ervaring met Ourtime
  Mijn persoonlijke ervaring met Ourtime is ontzettend goed, dit komt ook door de snelle slagingsfactor, want ik heb een leuke relatie over gehouden aan mijn profiel en redelijk snel ook. Mijn tweede of derde contact is raak geworden. Datingsites kosten nu eenmaal geld maar hier had ik in ieder geval een groepje gelijkgestemden om een afspraak mee te kunnen maken.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  6
  Vrij beperkt
  Voor een betaald lidmaatschap bij zo’n bekende site had ik wel iets meer verwacht.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  2
  Slecht
  Als vrouw heb je geen leven hier, ik heb mijn profiel weer weggehaald.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  10
  Ontzettend goed bevallen
  Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij OURtime en zou het iedereen aanraden op zoek naar een serieuze relatie voor jonge ouderen zoals ik mezelf ook beschouw.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  6
  Redelijk
  De ervaring is nogal wisselend, ik merk dat veel profielen niet goed op elkaar aansluiten qua wensen. Ook heb ik het idee dat er veel meer mannen dan vrouwen op het platform aangemeld staan. Het is een poging waard maar je moet wel een beetje geluk hebben.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  8
  Goede datingsite
  Ik vind het de beste datingsite waar ik een profiel heb gehad. Soms voel je je net de dorpsidioot en anders een stokoude man. Our-time is voor mij precies in de sweet spot.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 10. Beoordeling:

  4
  Niet zo tevreden
  Ik ben niet erg te spreken over Ourtime. Geld kwijt en geen enkele match. Wel vage berichten gekregen van slecht Nederlands sprekende dames.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 11. Beoordeling:

  6
  50 plus
  Blijkt voor 50plus te zijn
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 12. Beoordeling:

  10
  Goede datingsite
  Ik vind Ourtime in vergelijking met andere clubs een verademing. Op datinggebied is het aanbod echt pover en deze site springt er voor mij tussenuit in positieve zin, vandaar ook deze review met de maximale 5 sterren.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 13. Beoordeling:

  8
  Dyantha
  Prima datingsite en leuke matches gevonden, ik vind de hoge prijs een ster eraf.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 14. Beoordeling:

  10
  Erg tevreden
  Erg tevreden met mijn ervaring, goede service en kwaliteit van profielen ook goed.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 15. Beoordeling:

  10
  Goed
  Niet goedkoop, wel erg effectief, na 3 maanden een supermatch gevonden en erg gelukkig. 5 sterren meer dan terecht want daar gaat het immers om.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Ourtime

Ourtime is een online datingplatform dat speciaal opgezet is voor 50-plussers. Het idee erachter is dat iedereen recht heeft op de liefde en het bedrijf wil het met dit platform eenvoudiger maken om iemand tegen te komen. Hiervoor moet een profiel aangemaakt worden op de website. Dit kun je doen door de gegevens in te vullen en de betaling te voldoen. Daarna zal het bedrijf ervoor zorgen dat jouw profiel zichtbaar wordt voor mensen in jouw omgeving en proberen een goede match te vinden. Bij Ourtime zal altijd veiligheid geboden worden. Het bedrijf wil namelijk dat er een goede service en kwaliteit beschikbaar is voor klanten. Zo zal jouw privacy altijd gewaarborgd worden en wordt pesten direct aangepakt. Alleen serieus geïnteresseerden mogen gebruik maken van dit platform. Indien er nog vragen zijn, is er altijd een klantenservice beschikbaar om jou te helpen aan antwoorden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Ourtime. De beoordeling van 7.9/10 is gebaseerd op 15 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3.95 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op deze pagina zijn reviews verzameld over Ourtime. Heb jij ervaring met het gebruik van Ourtime? Laat dan jouw feedback en opmerkingen achter zodat anderen gebruik kunnen maken van die informatie. Dankzij de ervaringen kan er eenvoudig een completer beeld worden weergegeven en kunnen aan de hand daarvan betere beslissingen worden genomen.

Weten of Ourtime een datingsite is die bij jou past? Lees dan dan de reviews die zijn achtergelaten door echte gebruikers. Alle reviews worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie. De meeste mensen baseren hun beslissing graag op onderbouwde meningen van eerdere gebruikers. Lees hier de ervaring van echte klanten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Ourtime

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Ourtime.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.