Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review

Bridgefund

Op de website van Bridgefund is het mogelijk om een lening af te sluiten voor kleine ondernemingen. Het krediet kan worden verstrekt in bedragen tot €250.000 en tot maximaal 24 maanden. Bridgefund verzamelt beoordelingen van anderen op het beoordelingsplatform Trustpilot. Contact kan worden opgenomen met Bridgefund via de telefoon, of middels het e-mail adres dat op de website wordt getoond.

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar een financieel dienstverlener voor een lening of hypotheek? Lees dan hieronder de ervaringen van klanten die jou al voor gingen bij Bridgefund. Kom erachter hoe betrouwbaar en klantvriendelijk Bridgefund is en maakt een keuze met behulp van deze extra informatie. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Heb je ervaring met Bridgefund, help anderen dan bij het maken van een overwogen keuze. Beveel je Bridgefund aan, of raad je deze juist af? Geef een oprecht en eerlijke review zodat er een zo compleet mogelijk beeld kan worden geschetst.

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Probleemloos
  Werkelijk van begin tot eind probleemloos verlopen aanvraag en met succes afgerond. Bridgefund krijgt van mij een dikke 10 met een griffel.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Bridgefund

Bridgefund

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.