Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review

Swishfund

Bij Swishfund is het mogelijk om een zakelijk krediet af te sluiten voor een bedrag tussen €3.000 en €500.000 met een termijn van 3 tot 12 maanden. Swishfund bestaat sinds 2016 en helpt sindsdien MKB-ondernemers te groeien. Er kan contact worden opgenomen via de website, e-mail, live-chat en telefoon. Naast de kredietverstrekkende dienstverlening staat er ook een blog met informatie op de website van Swishfund en kan er worden ingeschreven op de nieuewsbrief.

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen bij Swishfund met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist met een bepaalde partij in zee te gaan? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Swishfund een betrouwbaar bedrijf vindt. Ook een dienst afgenomen bij Swishfund deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe dit is verlopen, van de kosten, de service, tot het besluitproces. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Swishfund kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en gebruik gemaakt van Swishfund? Laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Goede ervaring
  Het aanvragen van een financiering is best spannend en behoorlijk stressvol. Bij swishfund werden we snel gerustgesteld door het duidelijke proces met veel en goede uitleg gaandeweg. De gehele afhandeling was ook in een vloek en een zucht voor elkaar met gelukkig ook een positieve beoordeling van onze aanvraag. Een aanrader voor iedere (startende) ondernemer die snel een krediet nodig heeft.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Swishfund

Swishfund

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.