4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8/10
(4 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 4
 1. Beoordeling:

  8
  Nette rente
  Ik vind de rente helder en transparant. Ik had nooit verwacht iets als saldodipje nodig te hebben maar helaas toch. Ik vind dan de paar tientjes die ik uiteindelijk kwijt ben in plaats van tanende problemen zeer de moeite waard.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  6
  Ik doe het niet meer
  Uiteindelijk met een betaalrekening netjes opgelost en niet met teveel rente maar ik moest extra documenten aanleveren etc na goedkeuring nog en geen rekening meer gehouden.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  8
  Gewoon netjes
  Gewoon netjes dit bedrijf niet te duur en snel je geld.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  10
  Marieke
  Toch met enige regelmaat kom ik hier om even een weekje te overbruggen. Ik zou willen dathet niet nodig was maar ben blij met de service en mogelijkheid van saldodipje, en uiteindelijk kost het me maar een paar euro aan rente voor toch een stukje ruimte wat anders heel vervelend is.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Saldodipje

Saldodipje is een website met een dienstverlening in kleine leningen aan particulieren. Er kunnen via de website leningen worden geregeld tegen een terugbetaling van die lening + rente. De website biedt twee soorten leningen, namelijk de Minilening en de Pluslening. De minilening is een lening van een klein bedrag voor een korte periode. De pluslening is een grotere lening voor een iets langere periode. Saldodipje.nl is onderdeel van de Ferratum Groep en bestaat sinds 2005.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Saldodipje. De beoordeling van 8/10 is gebaseerd op 4 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar een financieel dienstverlener voor een lening of hypotheek? Lees dan hieronder de ervaringen van klanten die jou al voor gingen bij Saldodipje. Kom erachter hoe betrouwbaar en klantvriendelijk Saldodipje is en maakt een keuze met behulp van deze extra informatie. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Heb je ervaring met Saldodipje, help anderen dan bij het maken van een overwogen keuze. Beveel je Saldodipje aan, of raad je deze juist af? Geef een oprecht en eerlijke review zodat er een zo compleet mogelijk beeld kan worden geschetst.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Saldodipje

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Saldodipje.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.