4.7/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9.3/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  8
  Keurig geholpen
  Ik ben keurig en uitgebreid geholpen bij vragen en onduidelijkheden. Zelfs voordat nog maar enige duidelijkheid was over de haalbaarheid van mijn aanvraag.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Erg behulpzaam
  Ik ben vriendelijk geholpen door behulpzame medewerkers. Mijn zakelijke lening was in 2 dagen voor elkaar, helemaal super!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Flexibel bedrijf
  Voor ons horecaconcept waren we nog op zoek naar een stukje aanvullende financiering en een poging gewaagd bij Capitalbox. Positief verrast door de mogelijkheden, je weet dat je bij de bank niet terecht kunt en dat een lening soms moeilijk kan worden. Wij zijn er hier na wikken en wegen toch uitgekomen, met als zeer positieve voetnoot dat wij echt het gevoel hebben dat er met ons is meegedacht.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Capitalbox

Het bedrijf Capitalbox.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van flexibele, zakelijke leningen. Leningen kunnen snel worden aangevraagd en hebben maximaal 36 maanden looptijd. Capitalbox is te volgen op LinkedIn en Facebook. Bij Capitalbox is de dienstverlening 100% online en geeft aan dat persoonlijk advies hun uitgangspunt is.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Capitalbox. De beoordeling van 9.3/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.65 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen bij Capitalbox met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist met een bepaalde partij in zee te gaan? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Capitalbox een betrouwbaar bedrijf vindt. Ook een dienst afgenomen bij Capitalbox deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe dit is verlopen, van de kosten, de service, tot het besluitproces. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Capitalbox kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en gebruik gemaakt van Capitalbox? Laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Capitalbox

Capitalbox

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.