Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review

Lening.com

Lening.com is een platform waarbij de beste passende lening kan worden gevonden. Bij een aanvraag via de website zal Lening.com alle aangesloten partners tonen die een geschikte kredietverstrekking kunnen bieden. Het is zowel voor particulieren als ook voor zakelijke klanten mogelijk om een lening aan te vragen via Lening.com. De website heeft een AFM vergunning en is aangesloten bij KiFiD, het financiële klachteninstituut. Contact met Lening.com is mogelijk via E-mail, telefoon en via de website.

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar een financieel dienstverlener voor een lening of hypotheek? Lees dan hieronder de ervaringen van klanten die jou al voor gingen bij Lening.com. Kom erachter hoe betrouwbaar en klantvriendelijk Lening.com is en maakt een keuze met behulp van deze extra informatie. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Heb je ervaring met Lening.com, help anderen dan bij het maken van een overwogen keuze. Beveel je Lening.com aan, of raad je deze juist af? Geef een oprecht en eerlijke review zodat er een zo compleet mogelijk beeld kan worden geschetst.

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Goed platform
  Goed platform, je kunt hier een partner vinden die je aan boord neemt ondanks enkele restricties.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Lening.com

Lening

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.