Gemiddelde beoordeling:
8
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
8
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
8
10
1Review

Kredietconcurrent

Bij Kredietconcurrent is het mogelijk om geld te lenen tegen een kleine rente. Kredietconcurrent zal een aanvraag voor een lening neerleggen bij meerder banken om zo de meest voordelige lening te kunnen regelen. Beoordelingen van anderen worden verzamelt via de website advieskeuze.nl Het bedrijf Kredietconcurrent BV is aangesloten bij KiFiD, het Klachteninstituut Financiële Diensverlening en heeft daarnaast een AFM vergunning.

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen bij Kredietconcurrent met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist met een bepaalde partij in zee te gaan? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Kredietconcurrent een betrouwbaar bedrijf vindt. Ook een dienst afgenomen bij Kredietconcurrent deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe dit is verlopen, van de kosten, de service, tot het besluitproces. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Kredietconcurrent kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en gebruik gemaakt van Kredietconcurrent? Laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  8
  Snel en relatief voordelig
  Ik kon erg snel over de lening beschikken en ik vond het vergelijkend met andere aanbieders nog redelijk geprijsd. Het bedrijf zelf is in ieder geval zeker betrouwbaar en je geld is snel gestort.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Kredietconcurrent

Kredietconcurrent

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.