3.7/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 7.3/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  10
  Zeer nette club
  Een zeer nette en prettige communicatie. Ontzettend fijne eerste ervaring met Floryn, professioneel op ieder vlak!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Wie gaat 10k lenen als 10k verdienen per maand.
  Ik heb gevraagd voor 10.000 te lenen. En Floryn zegd dat ik moet 10.000 verdienen per maand om 10k te lenen !!!

  Wie gaat 10k lenen als huj 10k verdienen per maand?

  English version

  What a silly answer I’ve requested to get loan of 10k . After few days they emailed me that my salary should be minimum 10k to get the loan.

  Have any one like this?

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Positief bedrijf
  Floryn is een positief bedrijf dat uitgaat van wat wel kan, we hebben een goed aantal gespreken met vergelijkbare partijen gevoerd waar wij van meet af aan voelden dat er toch afwijzend in wordt gestaan en je vanuit dat startpunt met overtuigingskracht iets moet lospeuteren. Floryn was hierin een positieve uitzondering, daarom ook deze review.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Floryn

De kredietverstrekker Floryn is opgericht in 2015 en heeft zich gespecialiseerd in het verstrekken van leningen aan bedrijven. Er kan worden gekozen uit 3 verschillende financieringen: Flexibel, Doorlopend en Zakelijk. Er kan tot wel 3 miljoen euro worden geleend en Floryn verzamelt beoordelingen van andere klanten via Google Reviews. Het bedrijf is te volgen op de Social Media: Linkedin, Facebook en Instagram.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Floryn. De beoordeling van 7.3/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3.65 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar een financieel dienstverlener voor een lening of hypotheek? Lees dan hieronder de ervaringen van klanten die jou al voor gingen bij Floryn. Kom erachter hoe betrouwbaar en klantvriendelijk Floryn is en maakt een keuze met behulp van deze extra informatie. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Heb je ervaring met Floryn, help anderen dan bij het maken van een overwogen keuze. Beveel je Floryn aan, of raad je deze juist af? Geef een oprecht en eerlijke review zodat er een zo compleet mogelijk beeld kan worden geschetst.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Floryn

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Floryn.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.