4.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8.8/10
(8 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 8
 1. Beoordeling:

  2
  Nooit cadeaubon gekregen na afsluiten verzekering
  Helaas nooit de beloofde cadeaubon gekregen.
  Wel overstap gemaakt via Geld.nl. Heel jammer dat ze deze ten koste van mij toch in hun zak willen houden..Geld.nl voor mij dus nooit meer.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Goed
  Zeer tevreden over Geld.nl. Ik kreeg een bol.com cadeaukaart toen ik een verzekering afsloot. Alles is goed geregeld en duidelijk. Ik raad deze aanbieder aan.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Vraag over tegoedbonnen zorgverzekering
  Een prettige , duidelijke en snelle afwerking van vragen over de ziektekosten aanvraag.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  10
  Geweldig idee
  Erg handig en wat een slimme website, alles klopt en werkt zeer intuitief.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  10
  Perfect bij overstappen
  Perfect kunnen vergelijken op de belangrijke criteria voor een zorgverzekeraar en volgens mij een goede keuze kunnen maken, mede dankzij geld.nl waar ik zeker nog vaker zal terugkeren.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  10
  Helder en duidelijk
  Prima duidelijke site en dito service. Alles is ordelijk en netjes verlopen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  8
  Mooie besparingen
  Mooie besparing gerealiseerd via dit platform. Ik heb zeker het gevoel dat hier onafhankelijk wordt getoond, het aanbod kan nog wel iets breder denk ik, daarom 4 sterren in plaats van 5, maar dat is dus niet door de dienst zelf, diek rijgt zeker 5 sterren van mij.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  10
  super website
  Echt een super website.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Geld.nl

Geld.nl is een online dienstverlener die klanten helpt alle zaken rondom geld en verzekeraars goed te regelen. Geld.nl streeft er naar te voorkomen dat haar klanten teveel geld betalen voor bepaalde diensten. Geld.nl is een vergelijkingssite die onafhankelijk opereert en haar klanten helpt door bankproducten en verzekeringen te vergelijken van de meeste verzekeraars en banken. Op de website van het bedrijf kunnen klanten autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen en woonverzekeringen vergelijken. Ook kunnen er bankproducten zoals leningen, kredieten, hypotheken, spaarrentes en deposito’s vergeleken worden. Het bedrijf werd in het jaar 1999 in Eindhoven opgericht. Het bedrijf heeft een vergunning voor de Wet Financieel Toezicht en wordt – zoals het hoort bij dit type bedrijven – gecontroleerd door de AFM, ACM en Nederlandse Zorgautoriteit. Geld.nl is in het bezit van het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Geld.nl. De beoordeling van 8.8/10 is gebaseerd op 8 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen bij Geld.nl met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist met een bepaalde partij in zee te gaan? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Geld.nl een betrouwbaar bedrijf vindt. Ook een dienst afgenomen bij Geld.nl deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe dit is verlopen, van de kosten, de service, tot het besluitproces. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Geld.nl kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en gebruik gemaakt van Geld.nl? Laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Geld.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Geld.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.