4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  8
  Goede partij
  Een nette en goede partij, wel relatief veel werk voor de niet heel grote lening die wij nodig hadden. Gelukkig na het (vriendelijke) gesprek alles uiteindelijk goedgekeurd en de lening gekregen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

MKB bedrijfskrediet

MKB bedrijfskrediet, te vinden op MKBbedrijfskrediet.nl, biedt MKB’ers de mogelijkheid om een bedrijfskrediet aan te vragen. Het bedrijf heeft een aantal medewerkers in dienst die al jarenlang ervaring hebben binnen de markt. Hierdoor weten zij niet alleen alles af van de mogelijkheden op het gebied van leningen, maar ook subsidies, crowdfunding en investeerders. Mocht een lening niet de beste oplossing zijn, dan kunnen er dus ook weer andere opties worden overwogen voor jouw bedrijf. Bij MKBbedrijfskrediet.nl kun je terecht voor leningen vanaf 10.000 euro. Deze leningen zijn voor zowel starters als bestaande bedrijven beschikbaar. De adviseurs bekijken samen met jou welke lening het beste gaat passen en wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Je kunt een kredietcheck invullen om een eerste stap te maken. Daarna zal er contact met je opgenomen worden om alles te bespreken. Aan het einde van het gesprek weet je of je een lening kunt krijgen voor jouw bedrijf en hoef je geen afwijzing te krijgen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met MKB bedrijfskrediet. De gemiddelde beoordeling van 8/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen bij MKB bedrijfskrediet met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist met een bepaalde partij in zee te gaan? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je MKB bedrijfskrediet een betrouwbaar bedrijf vindt. Ook een dienst afgenomen bij MKB bedrijfskrediet deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe dit is verlopen, van de kosten, de service, tot het besluitproces. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van MKB bedrijfskrediet kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en gebruik gemaakt van MKB bedrijfskrediet? Laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van MKB bedrijfskrediet

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij MKB bedrijfskrediet.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.