4.7/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9.3/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  8
  Goede firma
  Prettige firma met tot dusverre goede rendementen. Wel veel nieuwsbrieven en jubelberichten. Het leidt soms een beetje af van de kern en dat is voor mij gewoon net rendement zonder rompslomp. Dat verkoopt zichzelf!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Verrassend goed
  Corum heeft mij in positieve zin verrast. Ik heb mij ooit ingeschreven ergens voor de nieuwsbrief en kreeg erg veel mails en zelfs tijdschriftjes opgestuurd. Ik ben eigenlijk pas een jaar later serieus gaan kijken en heb na inlezen mijn eerste storting gedaan. Het rendement is goed en de informatievoorziening en transparantie zijn erg goed verzorgt, hierdoor heb ik een prettig gevoel en ik kan op elk moment mijn saldi inzien.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Betrouwbaar
  Fijne en betrouwbare club met een goed rendement.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

CORUM

CORUM Investments is een vastgoedbedrijf dat zijn portefeuille uitbreid door investeerders toe te laten door middel van beleggingen. Investeerders kunnen bij CORUM kiezen voor Het Eurozone fonds of voor het Wereldwijde fonds. Bij een investering wordt een deel aandelen gekocht van CORUM waarna de investeerde eigenaar is van de aandelen. CORUM beheert de vastgoedportefeuille en ontvangt de huur van de huurders van het vastgoed. De potentiële huurinkomsten worden dan weer uitbetaald aan de aandeelhouders van CORUM. Via de website kan een informatiebrochure worden gedownload. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam aan de Herengracht en kan worden benaderd via telefoon, of door een bezoek te brengen aan het kantoor.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met CORUM. De beoordeling van 9.3/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.65 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar een financieel dienstverlener voor een lening of hypotheek? Lees dan hieronder de ervaringen van klanten die jou al voor gingen bij CORUM. Kom erachter hoe betrouwbaar en klantvriendelijk CORUM is en maakt een keuze met behulp van deze extra informatie. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Heb je ervaring met CORUM, help anderen dan bij het maken van een overwogen keuze. Beveel je CORUM aan, of raad je deze juist af? Geef een oprecht en eerlijke review zodat er een zo compleet mogelijk beeld kan worden geschetst.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk CORUM

CORUM

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.