5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Snel geregeld en goede aanbieding
  De lening was inderdaad binnen 2 dagen geregeld wat ook echt nodig was voor mij. Helemaal top!
  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Creddo

Creddo is een platform waar zakelijke bedrijfsleningen kunnen worden aangevraagd. Het platform is aangesloten bij diverse kredietverstrekkers en werkt op basis van een offerte aanvraag. Een bedrijf kan een lening aanvragen via Creddo waarna diverse kredietverstrekkers een aanbod kunnen doen. De aanvrager kan daarna vrijblijvend een keuze maken en de lening aangaan via de gekozen kredietverstrekker. Bij Creddo zijn de mogelijkheden gratis en niet bindend, daarnaast is er altijd binnen 24 uur van de aanvraag een reactie waardoor er snel kan worden overgegaan tot uitbetaling van de lening. Enkele bekende kredietverstrekkers die zijn aangesloten bij Creddo zijn: CapitalBox, SwishFund, Bekey, Qred, Capcito en Mynt. Contact met Creddo kan via E-mail op klantenservice@creddo.com en via de telefoon.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Creddo. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar een financieel dienstverlener voor een lening of hypotheek? Lees dan hieronder de ervaringen van klanten die jou al voor gingen bij Creddo. Kom erachter hoe betrouwbaar en klantvriendelijk Creddo is en maakt een keuze met behulp van deze extra informatie. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Heb je ervaring met Creddo, help anderen dan bij het maken van een overwogen keuze. Beveel je Creddo aan, of raad je deze juist af? Geef een oprecht en eerlijke review zodat er een zo compleet mogelijk beeld kan worden geschetst.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Creddo

Creddo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.