4.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8.7/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  10
  Goed concept!
  Zeer goed concept omdat ik weinig kaas heb gegeten van beleggen en investeren maar toch niet de boot wil missen en mn geld laten wegdampen op de rekening kom ik bij Reinvest uit en daar kan ik gewoon meedoen zonder al te veel moeite en tot nu met een goed rendement
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  6
  Ingewikkeld
  Ik wil graag een account bruikbaar krijgen maar ik vind het helaas wel erg ingewikkeld. Ik heb wel goede dingen gehoord in mijn omgeving van anderen dat dit de moeite waard is maar misschien kunnen jullie wat doen aan de moeilijke website.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Betrouwbaar bedrijf met een helder account
  Goede ervaring en tot nu goed een goed rendement. Doe mee!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Reinvest24

ReInvest24 is een investeringsbedrijf met de focus op vastgoed waar consumenten kunnen investeren en deel uit kunnen maken van een grotere investeringsportefeuille.  Door middel van het het ingelegde bedrag kan dankzij beslissingen van het overkoepelende bedrijf het ingelegde bedrag meer of minder waard worden. Doordat men via dit platform eenvoudig mee kan doen is er eigenlijk geen drempel meer om te investeren in vastgoed. Het bedrijf reinvest24, werkzaam vanuit Tallinn Estonia, handelt in heel Europa en is altijd opzoek naar goede investeringsmogelijkheden. Een investeerder die zich aansluit bij Reinvest24 krijgt een eigen account waarmee de investering te beheren en te volgen is. Voor informatie over details kan de website van Reinvest24 worden geraadpleegd. De klantenservice van de investeerde is bereikbaar via E-mail, Telefoon en een bezoekje aan het kantoor.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Reinvest24. De beoordeling van 8.7/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.35 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen bij Reinvest24 met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist met een bepaalde partij in zee te gaan? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Reinvest24 een betrouwbaar bedrijf vindt. Ook een dienst afgenomen bij Reinvest24 deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe dit is verlopen, van de kosten, de service, tot het besluitproces. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Reinvest24 kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en gebruik gemaakt van Reinvest24? Laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Reinvest24

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Reinvest24.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.